Nordic HEIDENHAN Distributør

 

OGP Tilbage til TP Måleteknik
Om klubben
Ny opgraderet version af industrifavoritten OGP SmartScope ZIP 250.
Optical Gaging Product, Inc. (OGP®) introducerer en re-designet og opdateret SmartScope® ZIP 250 multisensor målesystem. SmartScope ZIP 250 er én af de mest populære Disktop CNC video målesystemer på verdensplan. Nu udbygget med de nyeste teknologier, er den mere ydedygtig og alligevel bredt anvendelig.

SmartScope ZIP 250 bruger den mest avancerede video image teknologi til automatisk måling af emner berøringsløst. Unikke fordele som dens autokalibrerende motoriseret AccuCentric® 7:1 zoom lense, nyt kamera og fler-LED lyskilde giver en hurtig og nøjagtig måling af geometriske dimensioner. Dette gennemprøvede design giver et måleområde på 250x150x200 mm XYZ, med en option på X 300 mm. Bygget på en fast og stabil ramme og en kraftig stålstander, og en Y-akse med centerdrive for at sikre måleteknisk stabilitet, giver ZIP 250 hurtig aksehastighed og dermed giver den maksimale udnyttelse og korteste målecyklus, uden at gå på kompromis med nøjagtigheden.
Den nye SmartScope ZIP 250 er et ægte multisensor system, som understøtter yderligere sensor teknologier for fuld 3D måling af kanter, overflader og komplekse konturer. Ved brug af optioner som laserskanner eller hvidlys skanner kan der skannes linier eller arealer af komplekse overflader.
Udstyr ZIP 250 med taktiltaster for at måle svært tilgængelige recesser eller hard-to-image emner, eller brug den unikke mikro-taster for måling af ekstrem små eller skrøbelige emner.
Den kan tillige bruges til medicinske emner som inkluderer geometrisk måling af emner med kritisk dimensioner fra ortopædiske implantater, injektion sprøjter, slanger og flow komponenter af alle størrelser, materialer, blødhed, klarhed eller farve.
OGP målesoftware er kendt som avanceret, men alligevel nem at bruge for både måleteknikere og produktionen. MeasureMind 3D MultiSensor accepterer datapunkter fra alle sensorer og placerer dem i en fælles 3D referenceramme, som tillader brugeren den fulde udnyttelse af multisensor miljøet. Udnyttelsen kan udvides med software optionerne, som inkluderer Form Fitting, SPC, 3D CAD translation og kundedesignede målerapporter.

For yderligere oplysninger på SmartScope ZIP 250 eller andre af OGP´s måletekniske løsninger,
kontakt TP Måleteknik ApS +45 70 10 09 66, www.tp-gruppen.dk eller OPG www.ogpnet.com

SFM Scan Fit Measure   2D Scanning
Ønsker I at scanne i stedet for at måle manuelt. Især ”bløde” emner som O-ringe, pakninger, flamingo m.v. er velegnet til scanning. Tværsnit af profiler, lokkede, stansede og skårede emner er også perfekt til scanning.
Sidste nyt er SFM-Scanner 200 og 400 fra OGP, som minder lidt om en kopimaskine og kan tage emner fra
130 – 300 mm hhv. 300 – 400 mm.
Kontakt os for yderligere oplysninger.

SmartProfile Innovativ GD&T evaluering og fitting software

SmartProfile


SmartProfileTM tager punkt sky af data fra målinger taget med ethvert måleudstyr, fusionerer disse data med den nominelle CAD model af emnet med GD&T tolerancer og udfører automatisk en evaluering baseret på disse tolerancer.

SmartProfile opererer rent med optimering af profil af en overflade og position, og tillader dig at optimerer resultatet for korrekt overholdelse af ISO 1101, ASME Y14.5 og Y14.5.1 standard.

Det er lige så nemt som 1 – 2 – 3 – 4.

Selvom at SmartProfile er ekstem powerful, er den intuitiv, nem tilgang og meget let at bruge.

Proceduren er som følger :

  1. Importer CAD model i SmartProfile
  2. Indgiv tolerancer somangivet på tegningen i SmartProfile
  3. Importer de målte data i SmartProfile
  4. Klik på knappen Evaluate i SmartProfile
    Det er det hele!                
  
   SmartProfile
gør resten i henhold til den valgte standard

QVI® SNAPVideo om SNAP       

SNAP
Er måske den mest produktive maskine i produktionen. SNAP laver komplekse målinger nemt og præcist. Alt du skal gøre er at lægge emnet på målebordet og vælge måleprogrammet – og tryk RUN.

FÅ DET STORE BILLEDE
SNAP kan måle alt indenfor det store 78 mm billedområde. Telecentrisk optik måler præcist emner der er mere end 35 mm i tykkelse i højeste Zoom, eller på til 75 mm tykkelse ved laveste Zoom. Med 75 mm vertikal justering, kan emner der er højere end 100 mm måles.

HIGH DEFINITION VIDEO
Et specielt megapixel kamera giver en meget høj opløsning af billedet. Den Native VideoTM image processing gør, at du kan zoome ind på enhver del af emnet i billedområdet og isolere og måle små detaljer med en opløsning ned til 50 nm – uden at flytte emnet.

MEASURE-X 2D– Den ultimative i kapabilitet
Measure-X® 2D metrologi software giver hel række af målefunktioner uden nogen begrænsning af antal punkter eller måleskridt i et program. Programmering er let – start med CAD import, arbejd ud fra et prøveemne eller placer blot emnet og mål. Measure-X´s unikke AutoCorrelate funktion gør det muligt at placerer emner vilkårligt på planet uden orientering – SNAP genkender emnet og måler det uden nogen form for manuel opretning. Placer blot emnet på planet og tryk RUN.

TeleStar TTL Laser til ZIP SmartScope's

TeleStar TTL Laser


TeleStar TTL Laser fra OGP, er en ny laser som ikke benytter sig af triangulering,
men som arbejder interferometisk.

Derfor kan den måle dybder selv gennem meget smalle revner. F. eks. Mellem to måleklodser på 25 mm, med en indbyrdes afstand på kun 0,025 mm eller en total måledybde på 120 mm.
Nøjagtigheden er ned til 2,5µm og med en opløsning på 0,2µm.

Specifikationer ...

SmartScope® VANTAGEVANTAGE 450/600
Alle SmartScope VANTAGE modellerne er bygget for multifunktionalitet. Alle modellerne i VANTAGE serien – fra bordstørrelsen 250 mm til gulvmodellen 650 mm – sikre via den avancerede elementanalyse, det optimerede mekaniske design, og den højeste målenøjagtighed – den optimale udnyttelsen af alle sensorerne.
Alle VANTAGE modellerne styres af den brugerstærke software MeasureMind® 3D Multisensor. Den 3-dimentionelle måling og analyse af den samlede volumen, foretages af effektive måleværktøjer, hvor De blot behøver en markering eller tastning. Hermed opnås en perfekt balance mellem stærke og effektive funktioner og simpel betjening.

SmartScope ZIPZIP 250
SmartScope ZIP videomålesystem fra OGP, der fås som bordmodel og på stander, har den rigtige kombination af hurtige aksebevægelser, variabelt og fleksibelt belysningsteknik, multisensor og en meget brugervenlig betjeningssoftware, for at imødese de sværeste måleopgaver bedst muligt.
SmartScope ZIP modellerne er bygget til måleopgave i produktionsmiljøet.
Praktisk billede forarbejdning, parret med den ypperste optik, fleksibel dataeksport, kundespecificerede integrationsmoduler og DSP-servoteknologi gør SmartScope ZIP til en af verdens mest efterspurgte målesystemer.

SmartScope ATSATS 700/800
SmartScope ATS bruges hvis der skal måles store emner med højeste hastighed og nøjagtighed.
Dette opnås ved brug af præcise lappede granitføringer og en gennemtænkt luftleje konstruktion. SmartScope ATM er førende i hastighed, nøjagtighed og pålidelighed.
SmartScope ATS benytter i sin opbygning massive granit dele for at opnå den nødvendige stabilitet.
Derved skal aksebevægelsen kun bevæge en mindre masse. På denne måde kan man opnå en høj bevægelseshastighed – med største nøjagtighed – som industrien efterspørger.

APEX

APEX
Søger De en optisk målemaskine med højeste nøjagtighed, skal man vælge SmartScope APEX.
I en hver hensigt er SmartScope APEX opbygget for at opnå den højest mulige nøjagtighed dog uden at gå på kompromis med effektivitet og hastighed for måleprocessen.
Det faste optik har en ekstrem høj opløsning og giver en fuldstændig forvrængnings frit billede af emnet som skal måles. Der kan veksles mellem forskellige forstørrelser (1x til 25x standard) ved hjælp af et hurtigt skiftesystem. Det indbyggede autoidentifikationssystem melder omgående hvilket objektiv der er skiftet til. Dette kan lade sig gøre op til en 1500 ganges billedforstørrelse.

FLASH / CNC


SmartScope FLASH og CNC fra OGP
giver den præcision og hastighed som man kan forvente af et berøringsløst målesystem. Overraskende meget udstyr, til en overraskende gunstig pris.
Det alsidige FLASH system er baseret på kendt OGP teknologi. En teknologi som hver dag lever op til de hårdeste industrielle krav, i tusinder af installationer i virksomheder verden over. Krav til præcision til måleopgaverne og den højeste kvalitet gennem:
• Patenteret 12x AccuCentric Zoomlinse med selvkalibrering ved skift af forstørrelse, sikre at man altid opnår den højest mulige nøjagtighed.
• Den bedste leje- og føringsteknik, sikre på alle XYZ bevægelserne, den største pålidelighed. En pålidelighed som De også forventer af Deres måleemner.
• Den enestående OGP programmerbar belysningsteknologi gør, at selv de vanskeligste emner fremstår bedst muligt. LED-gennemlysning, koaksial lys, fiberoptik – ringlys og selv vores patenterede SmartRing LED belysning er standar på SmartScope FLASH og CNC.
• Praxiserprobt OGP billedforarbejdning og autofokus giver den største præcision ved berøringsløs måleteknik.
• Som option fås forskellige sensorer som: 3D-taster med integreret tasteveksler, fjertaster, Laser, drejebord og meget mere, for at udnytte bordmodellens fulde multisensor teknik.
• OGP multisensor-målesoftware giver en nem, enkel og sikker Tech-In programmering.

MVP

MVP
Optiske koordinatmålemaskiner er allerede over hele verden blevet accepteret som en fast bestanddel af en produktion. Når højere nøjagtighed, hurtigere måletider eller fleksibel databehandling er et krav,
er SmartScope MVP målemaskiner det rigtige valg.
SmartScope MVP består af den usædvanlige kombination af en robust opbygning, optisk kapacitet og en software som er meget let at betjene, til hurtigt at håndterer selv de sværeste måleopgaver.
Den motoriserede zoomoptik giver optimale billedgengivelse, uafhængig af belysnings art eller zoomindstilling. Enhver ændring af zoomindstillingen kan ændres indenfor sekunder. Det er utroligt let at lave et CNC program ved at benytte den brugervenlige TEACH-IN programmering. OGP BasicX målesoftware kan udvides ved CAD konvertering, konturanvendelse og statistikprogram.
Selvfølgelig baserer alle programmerne sig på den nyeste Windows teknologi. Dens alsidighed kan yderligere udvides med det fuldautomatiske drejebord MTR. I programafvikling bliver MTR drejebordet indekseret via BasicX målesoftwaren.

STARLITE


STARLITE fra OGP
giver den præcision som man skal forvente af en berøringsfri manuel målemaskine. Produktiviteten kan her øges med selv det mindste budget. STARLITE systemet tilbyder en righoldig standardudrustning til en overraskende lav pris. STARLITE er standardmæssigt udrustet med 32 bit GageX softwaren. Med GageX er det muligt at måle dimensioner med den meget brugervenlige betjeningssoftware. Klare grafisk understøttet anvisninger hjælper Dem gennem programmet. Den bedste leje- og føringsteknik, sikre på alle XYZ bevægelserne, den største pålidelighed. En pålidelighed som De også forventer af Deres måleemner.
STARLITE er udrustet med 6,5:1 zoomlinse. Praxiserprobt OGP billedforarbejdning og autofokus giver den største præcision ved berøringsløs måleteknik.

Korskildelund 4    |   2670 Greve  |   Tel: +45 70 10 09 66  |   email: tp-gruppen@tp-gruppen.dk